SZŐNYEGRENDSZER

Roll out System (Kigurítható párhuzamosan kötegelt GFRP szálak)

Gyártása: szénacél szalag rendszerre kötözött egyenes GFRP szálak.

Szerelése: Feltekert állapot helyszínen történő kigördítésével irányok szerint

 

A Roll-out szőnyegrendszer

A ROLL-OUT GFRP rendszer egy gyors és rendkívül költséghatékony módszer nemcsak nagy lemezterületek megerősítésére.Az egymásra merőleges kigördített GFRP szőnyegek összekötésével a háló már készen áll.

 

 

 

 

SAJÁT HÁLÓTERMÉK:

„Szőnyegként” kigurítható párhuzamosan kötegelt GFRP szálak.

Az Imperativ cég rendszere egy nútolt szalag rendszerre szerelt GFRP szál rudak egységéből áll. Lehetőség van a merőleges irányban más kiosztású és átmérőjű tekercs alkalmazására.

Standard szélesség 215 cm és 240 cm, de lehetőség van projektorientált méretek gyártására is.
Ajánlott kivitel:~50 kg/tekercs, vagy 20 fm/tekercs méret, amit két építőmunkás könnyen mozgathat és a helyszínen méretre vághat.

Lehetőség van projektre orientált és a szállítóeszköz méretének figyelemvételével akár 12 m széles kigördíthető halók készítésére is. Lehetőség van ezen méretek legyártására is akár irányonként eltérő átmérővel és távolsággal.
Hagyományos konténerhálók esetén (2.15*5m, vagy 2.40*6m) az átfedések miatti többletanyag felhasználás betonacélhálók esetén ~30% is lehet.

A X és Y irányú tekercsben szállított félhálóból áll össze az építkezésen a kész háló, aminek összeállítása a hagyományos vasszerelési normaidők töredéke, valamint a többletanyag igény a felület ~5%.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.