KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK

Cégünk különböző támaszokat és kötőelemeket forgalmaz a vasbeton szerkezetekhez.

Ezek a termék alkalmas betonacél és GFRP armatúrák szereléséhez is.

 

A csillag elsősorban a hőszigetelést három rétegű panelekbe és légkezelt betonhoz rögzíti. Kiterjedten alkalmazható kompozitflexibilis csatlakozásokhoz.

 

 

 

A piramis rögzítője (univerzális) – ezt a bilincset a falak, táblák, alapozások megerősítésére használják. A rögzítő 15 mm védőréteget biztosít.

 

 

TP rögzítőszekrény – az alapok és a lemezek öntésére szolgáló szerkezetek felépítésére szolgál. A fogantyú kialakítása lehetővé teszi, hogy ellenálljon a nagyobb terhelésnek, mint az analógok.

 

 

 

A padló rögzítése – a bilincs megépítése lehetővé teszi annak használatát, amikor a padlót és az alapokat egy ravasz felületre öntik.

 

 

 

Első rögzítő – béres ilyen típusú használni, amikor casting födémek és alapítványok kemény és stabil felületre. Azon szerelvények átmérője, amelyhez ezt a rögzítõt használják, 5-25 mm.

 

 

 

Korona rögzítő eszköz – vasbeton szerkezetek rögzítésére a padlók, alapozások és lemezek öntése közben. Van lehetőség a kötődésre egymással. A szálakat külön kötés nélküli is rögzíti.

 

 

Fixator szék OB – 8-24 mm-es vasbeton szerkezetek felállításához a padlók és alapozó padlókban.

 

 

 

ML rögzítő egység – 5 mm-től 19 mm-ig terjedő merevítő átmérőhöz. Főleg mennyezetekben és monolitikus alapozásokban használják.

 

 

K1 bilincstartó – ez a bilincs a vasalódeszkák rögzítéséhez 5 mm és 18 mm közötti szerelvény-átmérővel használható. A rögzítő megbízhatóan rögzíti a padlót.

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.